Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Gabriell - 21 maj 2009 22:27

På måndag ska jag iväg och shoppa lite nya sommarkläder mm ,ska även skaffa en ny sommargarderob åt dottern då så hon och en kompis ska med.

Längtas så mycket,har kollat runt lite och hittat en del saker som jag definitivt vill ha om det finns hemma dvs

Lägger ut lite bilder på en del av kläderna..

  


      

 Är jeansjackan och kjolen jag vill ha,absolut inte dallaströjan!!!



Sen måste jag bara ha ny duschcreme och bodybutter i strawberry för mina är slut,sorg och bedrövelse!

Får väl se om man kommer hem med detta,med min vanliga tur så lär väl sakerna vara slut,finns iofs säkert en massa annat roligt!

Av Gabriell - 21 maj 2009 20:55

Jag är sååå glad och jag ääälskar tradera.

Budade in dessa söta mineralögonskuggor ikväll,så fina sommarfärger och med en massa glitter i,helt nya!

Jag fullkommligt älskar glitter =)

Så nu är lyckan gjord,sen att de kostade endast 12 kronor styck gjorde inte saken sämre =P

Alla som använder mineralsmink vet ju vad det kostar,dessa ligger på runt 60 kronor styck så en nätt förtjänst på 381 kronor känns inte helt fel =)

Glad,gladare,gladast!

Av Gabriell - 21 maj 2009 18:50

Med enträget tjat om och om igen så har jag äntligen lyckats övertyga sötaste dottern att tacos är ganska gott!

Vi har idag ätit det för 3:e gången det här året och det är 3 gånger mer än de 4 sensate åren tillsammans eftersom Nathalie hatar tacos,eller hatade kanske man ska säga .

Hon äter i nuläget endast mini tacotubes med köttfärs,ost,gurka,sallad och min egenkomponerade sås,mjuka bröd och andra tillbehör räknas fortfarande till kategorin äckligt men trägen vinner och jag har inte gett upp!

Så nu är jag mätt,alldeles för mätt faktiskt men man måste ju passa på när man äntligen får äta det.

Annars en lugn skön hemmakväll,Nathalie har en sova över kompis här och sambon är på en körning till imogon,kvällen innebär en dejt med datorn i sängen...bara vi två=)

Sen måste jag förundras lite över en del personer faktiskt och mitt råd är följande:

Skaffa ett alldeles eget litet liv så  du slipper snoka och bry dej så oerhört mycket om mitt,  intressant är jag inte men jag blir smickrad av att du fortfarande håller på =)

Om du nu är så intresserad så fungerar min mobil alldeles utmärkt,bara att ringa och fråga så slipper du hitta på egna tolkningar och historier,tänk vad skönt om du fick fakta direkt från källan istället,då skulle du få massor med tid över att ägna dej åt roligare saker =)



Av Gabriell - 21 maj 2009 17:11

Detta är en kvinna/sak jag har extremt svårt för...sen att läsa tidningen och se att vederbörande ska bli mamma igen gör mej lite mörkrädd faktiskt.

Tycker det varit en följetong i media om henne och hennes bröstförstoringar(vilka ser förskräckliga ut!),botox,restylane och allt vad det är.Människan börjar se misskapt ut,finns väl ingen människa som har bröst som börjar växa under hakan??

Sen att hon väljer att lägga ut de besök hon gör på dessa kliniker till allmännt beskådande på nätet som en bra grej att göra är i mina ögon lite sjukt!

Gillar inte den bild hon visar för unga tjejer,har vi inte nog med utseendefixering i världen?

Sen alla artiklar och uttalanden om diverse pojkvänner....suck...nu säger hon igen att"jag har aaaldrig varit så här kär"...ööh nä inte den senaste veckan då eller?

Har hört henne säga så mer än en gång förut..vad är annorlunda nu?

Kolla bara förhållandet med Fabbe...kär,  förlovad, slut, gravid och jätteglad, abort, slut, jättekär, bröllop, slut, en ny, sen kär i Fabbe igen, sen slut..sen en egen dejtingsåpa på tv:n.

Ja vad säger man...bruden verkar ha diverse problem tycker jag och mitt i detta ska hon skaffa ett barn till???????

Ovido - Quiz & Flashcards